Zomers weekeinde

Het weekeinde van 18 en 19 augustus belooft tropisch te worden. Vorig weekeinde hebben Merwin en Rob ook al op de boot doorgebracht. Dit omdat noodgedwongen er een beslissing genomen moest worden over een andere buitenboordmotor.

Merwin trein vrijdag van Hoofddorp naar Weesp. Vanaf Weesp rijden we naar Warten. De volgende morgen eerst de motor regelen. Dat lukt en in de middag kunnen we weer varen!

Het is de bedoeling een Markerite plaatsje op te zoeken. We hebben daarom dus boodschappen nodig voor het avondeten en ontbijt.

 

Na drie keer dezelfde supermarkt bezocht te hebben leken alle boodschappen voor een uitsmeiter ‘s avonds binnen … Helaas. Brood vergeten!

Dus onderweg nog even in Eernewoude aanleggen en brood bij de campingwinkel kopen. Daarna kunnen we door naar de Markerite plaats. Het avond eten smaakt prima. Dat moet natuurlijk ook wel na zo’n voorbereiding!

‘s Avonds worden we nog verrast door een overtrekkende hete luchtballon. Wat is dat toch een mooi gezicht!

En over mooie gezichten gesproken. De ondergaande zon in de vrije natuur. Wat is het toch heerlijk om zo je weekeide door te kunnen brengen.

Niet al te laat trekken we ons terug. Met een klamboe over de kajuit-toegang heen weten we de

meeste muggen buiten te houden.

De volgende morgen is het vroeg opstaan. We moeten op de motor naar Watren om daar de auto te pakken naar het station van Grou, waar Carly aankomt.

Ondanks een fantastisch uitzicht ‘s morgens vroeg en een heerlijke temperatuur al op dat tijdstip weten we op tijd te vertrekken.

Met Carly aan boord gaan we op de motor naar de Grutte Krite. Daar zoeken we een plaatse langs de Princendam. Met een zeiltje tegen de felle zon brengen we de dag door met “in het water plonsen” en opdrogen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.