Watervoorziening

Onze Oceaan heeft een mooi wasbakje onder de kajuitingang.Verleden jaar al hebben we de waterzak voor een nieuw exemplaar vervangen. Tegen het einde van het seizoen heeft de waterpomp het begeven. Dus op zoek naar een vervangend exemplaar.

Klaas Mulder watersport in Zaandam heet een kleine pomp van Jabsco op voorraad. Voor ons is de versie 1.9 meer dan toereikend.

De pompen hebben een capaciteit van respectievelijk 7 en 11 liter per minuut en dragen bij aan een stille en soepele waterstroom.
Deze driekamer membraanpompen zijn ideaal voor kleine tot middelgrote pleziervaartuigen.

De Jabsco 1.9 heeft een ingebouwde pulsatiedemping, waardoor lawaai en trillingen voorkomen worden en een drukvat overbodig is.

Het model is compact en kan eenvoudig geïnstalleerd worden. Deze is zelfaanzuigend tot 3 meter en kan zonder beschadiging drooglopen.
Waterslang-blauw-koud-water-10x14mm
Tegelijk worden alle slangen vervangen door speciale koudwaterslang Dit type slang is speciaal geschikt om water voor consumptie te transporteren.
Nadat ook de elektravoorziening naar de kraan is omgelegd kan de watervoorziening in gebruik genomen worden.
Voor iedereen die er (terecht) wel eens aan twijfelt of ondergetekende zelf ook wel eens de handen uit de mouwen steekt en het niet alleen bij het schrijven van het weblog houdt, bijgaand het bewijs . . .