Sponning kajuitdeur

Na het (met veel moeite) verwijderen van de sponning van de kajuitdeur blijkt dat deze al op veel plaatsen gerepareerd is. Omdat we ook de deur zelf willen vernieuwen en de sponning niet meer willen lakken maar in ed olie willen zetten wordt besloten een nieuwe sponning te laten vervaardigen.

Ervaring met frezen hebben wij zelf niet waardoor we een beroep doen op Niels. Hij probeert na zijn opleiding tot meubelmaker een eigen atelier op te starten.

Het mag gezegd, het resultaat ziet er prima uit! Dank Niels! 

2 gedachten over “Sponning kajuitdeur

  1. Ziet er weer netjes uit! TIP: gebruik Coelan om het houtwerk in de lak te zetten. deze dikke verf geeft een zeer mooie glans, is makkelijk aan te brengen en biedt een lange bescherming. Bij onze Oceaan 22 inmiddels alles weer netjes in de lak! Veel vaarplezier dit seizoen!

    • Hi NIels,
      Leuk dat je reageert. We hebben de sponning in de olie gezet en gaan ervaren hoe dat bevalt. De nieuwe toegangsdeur is wel uitgebreid gelakt. Gedurende de afgelopen wintermaanden is het interieur onderhanden genomen. Langzaam wordt het “onze””oceaan! Ook jullie veel vaarplezier gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.